19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Uluslararası Çevrimiçi Karma Sergi

Üç üniversitenin araştırma merkezlerinin birlikte düzenlediği 19 Mayıs Sergisi açıldı

Marmara Üniversitesi Geleneksel El Sanatları ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (GESTUAM), Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil ve El Sanatları Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (TESAUM) ve Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (SATPARK) tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Uluslararası Karma Sergi düzenlendi.

Küratörlüğünü Doç. Dr. Hakan Çiloğlu, Doç. Dr. Mustafa Genç ve Doç. Dr. Mehmet Emin Kahraman'ın yaptığı sergiye akademisyen, lisansüstü öğrencileri ve mezunlarından toplam 334 sanatçı eserleriyle katıldı.

Yurt dışından da katılımın ilgili olduğu gözlemlenen sergide Almanya, ABD, Arjantin, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çin, Endonezya, Hindistan, İran, Kazakistan, Kosova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Meksika, Mısır, Nijerya, Romanya, Senegal, Sırbistan ve Yunanistan; 21 ülkeden 37 sanatçı yer aldı.

-Sergi için:

Marmara Üniversitesi:

Süleyman Demirel Üniversitesi:

Yıldız Teknik Üniversitesi:

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

ULUSLARARASI ÇEVRİMİÇİ KARMA SERGİ, 19 – 30 MAYIS 2023

19 MAY COMMEMORATE OF ATATÜRK, YOUTH AND SPORTS DAY

INTERNATIONAL ONLINE MIXED EXHIBITION, 19 – 30 MAY 2023

Sergi; Marmara Üniversitesi Geleneksel El Sanatları ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (GESTUAM), Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil ve El Sanatları Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (TESAUM) ve Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (SATPARK) tarafından düzenlenmektedir.

-SERGİ KÜRATÖRLERİ:

Doç. Dr. Hakan ÇİLOĞLU (Marmara Üniversitesi Geleneksel El Sanatları ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü)

Doç. Dr. Mustafa GENÇ (Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil ve El Sanatları Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü)

Doç. Dr. Mehmet Emin KAHRAMAN (Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü)

-SERGİ DÜZENLEME KURULU:

Doç. Dr. Bahadır UÇAN Yıldız Teknik Üniversitesi – Türkiye

Doç. Dr. Cem KARA Marmara Üniversitesi – Türkiye

Doç. Dr. Ertan TOY Yıldız Teknik Üniversitesi – Türkiye

Doç. Dr. Gülnur DURAN Marmara Üniversitesi – Türkiye

Doç. Dr. Hakan ÇİLOĞLU Marmara Üniversitesi – Türkiye

Doç. Dr. Mehmet Emin KAHRAMAN Yıldız Teknik Üniversitesi – Türkiye

Doç. Dr. Mustafa GENÇ Süleyman Demirel Üniversitesi – Türkiye

Dr. Öğr. Üyesi Deniz ÇELİKER Süleyman Demirel Üniversitesi – Türkiye

Dr. Öğr. Üyesi Gülşen ÖZTÜRK Süleyman Demirel Üniversitesi – Türkiye

Dr. Öğr. Üyesi İsmail Erim GÜLAÇTI Yıldız Teknik Üniversitesi – Türkiye

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet NUHOĞLU Yıldız Teknik Üniversitesi – Türkiye

-SERGİ SEKRETERYASI:

Arş. Gör. Hüseyin DENİZ Süleyman Demirel Üniversitesi – Türkiye

Bengü AYDIN Süleyman Demirel Üniversitesi – Türkiye

-İLETİŞİM: Doç. Dr. Hakan ÇİLOĞLU (+90 553 452 67 35)

-Belge Gönderim: gestuam@gmail.com

-Afiş Tasarım: Doç. Dr. Cem KARA

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Uluslararası Karma Sergi Afişi- PDF

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Uluslararası Karma Sergi Bilgisi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Uluslararası Karma Sergi Başvuru Formu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Uluslararası Karma Sergi Katılımcı Listesi- JPEG

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Uluslararası Karma Sergi- Katılımcı Listesi- PDF

- Marmara Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi koordinasyonunda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Uluslararası Karma Sergi'de yer alan 334 eseri aşağıdaki linktedir. PDF dosyası şeklinde ulaşmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

19 Mayıs Uluslararası Sergi-19 May International Exhibition

-334 Eser

Marmara Üniversitesi Geleneksel El Sanatları ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (GESTUAM), Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil ve El Sanatları Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (TESAUM) ve Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (SATPARK) tarafından hazırlanan ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Uluslararası Karma Sergi'ye Türkiye'den  297, Almanya, ABD, Arjantin, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çin, Endonezya, Hindistan, İran, Kazakistan, Kosova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Meksika, Mısır, Nijerya, Romanya, Senegal, Sırbistan ve Yunanistan; 21 ülkeden 37 olmak üzere 334 sanatçı katıldı.

Bilgi: (Eserlerin tamamını tek ekrandan izleyebilmeniz için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.)

Yayın Tarihi: 19/05/2023