Cumhuriyetimizin 100. Yılı Uluslararası Çevrimiçi Karma Sergi: 29 Ekim- 30 Kasım 2023

Sergi; Marmara Üniversitesi Geleneksel El Sanatları ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (GESTUAM), Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil ve El Sanatları Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (TESAUM) ve Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (SATPARK) tarafından düzenlenmiştir.

30 Kasım 2023 tarihine kadar açık kalacak çevrimiçi sergide yurt içinden 306, yurt dışından ise 22 ülkeden 41 olmak üzere toplam 347 sanatçı akademisyenin eserleri yer almaktadır.

SERGİ KÜRATÖRLERİ

Doç. Dr. Hakan ÇİLOĞLU (Marmara Üniversitesi Geleneksel El Sanatları ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü)

Doç. Dr. Mustafa GENÇ (Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil ve El Sanatları Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü)

Doç. Dr. Mehmet Emin KAHRAMAN (Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü)